Skincare


Younique biedt gelaatsverzorgingen aan met de producten van Germaine de Capuccini. 

 

Heeft u nood aan een me-time moment en wilt u even echt genieten van een gelaatsverzorging? Dan staat Younique graag voor u klaar. Wij leggen u met onze verschillende gelaatsverzorgingen in de watten. Zo trekken wij u uit uw dagelijkse sleur en stressmomenten. 

 

Weet u niet goed welke behandeling te kiezen? Vooraf starten we met een huidanalyse om de beste behandeling voor de noden van uw huid te adviseren. 

GELAATSVERZORGINGEN

Timexpert Lift(IN) ................................................................ € 110

Een expertverzorging waarbij chirurgische lifting wordt nagebootst. Lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op. 

Timexpert Rides ................................................................ € 110

Een innoverende behandeling die expressielijntjes opvult, rimpels elimineert en de huid weer glad maakt. De huid ziet er uitgerust uit en heeft een zichtbare verbetering van de huiddichtheid. 

Timexpert Radiance C+ ................................................................ € 105

Een intense huidverbeterende verzorging die de stevigheid, luminositeit en jeugdigheid herstelt. Laat zelfs de meest doffe en futloze huiden weer stralen als nooit tevoren. 

Timexpert SRNS .................................................................. € 99

Een globale anti-aging verzorging die ouderdomstekenen en vermoeidheid van de huid vervagen. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. 

Excel Therapy O2  .................................................................. € 95

De eerste cosmetische behandeling die de huid beschermt tegen stress, veroudering en beschadiging door milieuomstandigheden, zoals vervuiling en UV-straling. De huid krijgt een ware zuurstof boost. 

Timexpert White .................................................................. € 94

Een krachtige anti-aging behandeling die donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor de huid met hyperpigmentatie als gevolg van leeftijd, UV-straling, genetische of hormonale factoren.

B-calm  .................................................... € 100

Een anti-crisisbehandeling voor de gevoelige, intolerante huid, die zelfs allergisch kan reageren. Zeer geschikt voor de huid die last heeft van couperose of eczeem

Hydracure ............................................... € 88

Een verzorging die zorgt voor onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie. Beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden. 

For Men ................................................... € 80

Een specifieke verzorging aangepast aan de noden en behoeften van de mannenhuid. Geeft de huid energie en vitaliteit, gaat tekenen van veroudering tegen en werkt kalmerend en verfrissend. 

Uw favoriete Germaine De Capuccini product kan u voortaan aankopen in de webshop